Jobba med oss!

Just nu söker vi:

Key Account Manager

Älskar du relationsbyggande, försäljning och digitalisering?

Har du till och med erfarenhet av försäljning till livsmedels- eller restaurangbranschen? Kul, då kan tjänsten som Key Account Manager på TempOnline definitivt vara något för dig!

Om TempOnline

TempOnline är ett innovativt system för temperaturbevakning av kyl och frys för restauranger, livsmedelsbutiker, café, bageri mfl. Vi utmanar en traditionell bransch genom att erbjuda temperaturbevakning som tjänst i form av ett abonnemang där all utrustning och alla tjänster ingår till en fast månadskostnad, helt utan investeringskostnad för kunden. Vi hjälper stora som små kunder att få full kontroll på sina förvaringstemperaturer och bidrar på så sätt till ökad livsmedelskvalitet, minskat svinn, ökad matsäkerhet och minskad energiförbrukning. TempOnlines lösning bidrar på tre punkter till de globala miljömålen enligt Agenda 2030: säker mat, minskat matsvinn & ökad energieffektivitet. Vi har idag kunder i hela landet i både privat och offentlig sektor inom livsmedelsbutiker, restauranger, hotell, café, skolor och förskolor på orter som Karlshamn, Växjö, Ljungby, Västerås, Örebro, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Sundsvall, Åre, Östersund och Gällivare m.fl. Vi är ett litet snabbväxande startup-bolag med internationella ambitioner. Nu börjar tillväxtresan på riktigt – vill du vara med?

Tjänsten

Rollen som Key Account Manager innebär att självständigt identifiera, bearbeta kunder och bygga långsiktiga kundrelationer. Din primära målgrupp kommer att vara allt från små restaurang- och café-kedjor med tillväxtambitioner, till stora nationella kedjor inom restaurang, café, storkök och livsmedel. Initialt kommer stor del av tjänsten att var nykundsbearbetning där du tillsammans med VD lägger en strategi för vilka kunder som skall bearbetas. Kundbesök, kundvård, kundinstallationer och mässor kommer att vara viktiga delar i tjänsten. Du kommer att vara mycket central nyckelspelare för hur vi gemensamt driver bolaget framåt och du kommer att ha goda möjligheter att påverka bolagets framtid. Eftersom bolaget är ett ungt start-up får du räkna med att allt inte finns på plats från start, men samtidigt får du bra möjlighet att påverka din roll. -Här är ingenting som det alltid har varit! TempOnline har sin bas i Åre, men placeringsort kan vara flexibel beroende på kandidat och omständigheter.

Vi söker dig som…

…har flera års erfarenhet av försäljning till nyckelkunder. Meriterande är erfarenhet av försäljning till restaurang, café, storkök eller livsmedelsbutiker och/eller erfarenhet av försäljning till offentlig sektor. Du ser tjusningen och utmaningen i nykundsbearbetning. Vi ser gärna att du trivs i team och att det är självklart för dig att driva dina processer framåt för egen motor. Du måste ha förmågan att strukturera och planera din egen vardag, då detta är en fri roll där du regelbundet rapporterar till VD. Du är metodisk i ditt arbetssätt att bearbeta potentiella kunder, du är van att skapa långsiktiga relationer och ta helhetsansvar för kunderna. Du tar gärna initiativ till att utveckla nuvarande arbetssätt och processer. Det är viktigt att du är lyhörd för kundernas behov, då det sker en kontinuerlig teknisk utveckling av systemet baserat på kundernas behov. Eftersom TempOnline är en digital, molnbaserad och app-baserad IoT lösning är det bra om du har ett tekniskt intresse, förståelse för digitalisering och vara van att presentera tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt. Körkort krävs då våra kunder finns på ett stort geografiskt område. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom TempOnline är ett litet ungt bolag kommer vi att lägga extra stor vikt vid dina personliga egenskaper så att vi kommer att trivas och ha kul ihop.

Vi erbjuder:

Du erbjuds ett fritt jobb i ett, ungt expansivt bolag där du kommer ha stor möjlighet att påverka! Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast (gärna redan i morgon!) då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Vänta inte med att söka, tjänsten kan komma att tillsättas på kort varsel. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Ett foto kan ju kanske vara trevligt?

Skicka ansökan till: rekrytering@temponline.se

Frågor om tjänsten ring eller maila Jens Jensen, VD och grundare.
jens@temponline.se
Tfn: 0709-26 29 05